Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova himna BiH: "Ti moje zlato, ti moje zlatooo!" :)))
što je najgore ne mEnjamo mi...nameću nam štošta, dobri moj komšija...
zalosno je furat samo jednog igraca. zaboravili ste odlucujuce poene, skokove i asistencije ostalih djecaka. nije Musa sam uzeo titulu prvaka evrope
i to kakav talenat !
šo to nisi rekao prije mjesec dana ? sad svi pametni.
Steta sto mu je pradjed presao na islam....
Steta sto mu je pradjed presao na islam....
Šteta što je tvoj pradjed dao babu na "noćno korištenje" lokalnom begu.
Steta sto mu je pradjed presao na islam....
POGLEDUAJTE KOLKO SU GNJIDE OVI IZ HRVATSKE - POGLEDAJTE RAZLIKU U KOMENTARIMA AGRESORSKE SRBIJE OD HRVATSKE!! hrvatski komentari http://www.index.hr/indexforum/postovi/214303/euforija-u-bih-ne-prest aje-pogledajte-slavlje-pred-stanom-dzanana-muse/1 srpski komentari http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1027876
Bude ovakvih komentara i na Klixu kad Hrvatska ostvari neki uspjeh, ali ti to očigledno propustiš. Kompleksaša ima na sve tri strane, i to ti je činjenica. S druge strane, mnogi nisu upoznati sa situacijom u BiH pa im nije jasno zašto ovo zlato toliko znači Bosni. Moraš gledat i s te strane.
@Discovery U sridu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@gradina, kažeš "Pa jesu tu zato sto nema ovakvih. Avdic, bukva, konakovic, hadzic... Ispodprosjecni igraci bili u bosni i misle da i trenirati znaju. Poklopite se i sutite". Ne znam na kojeg si Bukvu mislio, ali u igračkom smislu staviti u istu ravan Avdića i Hadžića sa Konakovićem, smiješno. Avdić i Hadžić su bili igračine u svoje vrijeme, ali ti ih očito nikad nisi gledao. Konaković nikad nije bio igrač, niti je igrao neke velike utakmice, niti je u igračkom smislu vrijedan pominjanja, a kamo li poređenja sa ovim legendama. Samo što dobar igrač ne znači i dobar trener i to ne treba brkati.
Treba veceras biti 100 000 ljudi na doceku naših zlatnih momaka! Čitam portale iz Hrvatske, ismijavaju naš docek, umanjuju znacaj i važnost naših zlatnih momaka - sram ih bilo. U Srbiji bar šute i ne provociraju. Zato sve molim ljude dobre volje i one koji vole naše zlatne momke, našu lijepu domovinu BiH, da se odazovu pozivu i dođu na docek, da nas bude od Dolac Malte do Vječnice, da blokiramo svojom brojnošću cijelo Sarajevo. To su zlatni momci zaslužili, zaslužila su to naša zlatna djeca, naš ponos i naša radost, radost naše domovine. Hvala svima od srca koji dođu većeras na docek, hvala Vam puno od srca!!
sljedeca destinacija ovog talenta je nba liga
Treba, Avdiću čestitati i treneru kadetske reprezentacije BiH na izvanrednom učinku sa svim njegovim izabranicima a ponajviše sa Džananom Musom.....
Hvala Bogu i Dzananovim roditeljima što su nam podarili ovog zlatnog dečka
Samire Avdiću gdje su pare od EYOF-a? Jeste li se rastalili ti i veliki ti ahbab Konaković?
Gdje je tebi ma.a,imam i ja sa njom da se rastalim...maj.u vam vašu, poćinjete ljude prozivati čim šta dobro krene, jer se jedete kad drugo neko ima uspjeha! Sa Avdijom je Bosna bila opet brent u drzavi! Navedi majmune jedan ko je pare dao za EYOF i ja ti lično dajem duplo!!! Mrš u 3 pi.de materi.e
Gade mi se ovi tipovi što po pola dana sjede u kaficu i pijuckaju jednu kafu, i više ga brine zašto drugi ima, nego zašto on nema!
HVALA DRAGANU STO NAM JE DONIO PLAZMU U JOVANOVU KAFANU, MOGLI SMO DA GLEDAMO FINALE I POBJEDU NASE REPREZENTACIJE. MALO NAS JE ZEZALA SLIKA JER JE KOD JOVANA LOSA KABELOVSKA, ALI BITNO JE DA SMO POBIJEDILI. JOVANE KAKOSI MI JESILI MI BOLJE JESILISE OTRIJEZNIO, DRAGANTE JE ZVAO NA TELEFON KUCNI DA MU VRATIS PLAZMU, NISISE JAVLJAO.