Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkanski Pat Riley
velik i kao čovjek i kao trener...pokoj mu duši
Laka ti zemlja kosmopolito i hvala ti za sve.Lijepo je bilo zivjeti u vremenu tvog postojanja...Lajk za vijenac, vidi se da su najbolji medju nama pokopani uz ZAJEDNICKU IDEJU.Smrt FASIZMU sloboda NARODIM-a!
Posle Zeljka Obradovica njegovog ucenika koji ga je pretekao Ivkovic je najbolji trener Evrope svih vremena. Nek mu je laka zemlja.
Duda , Krešo i Dražen do kasno u noć za stolom lamentiraju o košarci.. kako je bilo nekada i kako je sad. Gase se svietla na nebu...oni i dalje nastavljaju do jutra.
Dražen ce mu pričati o Barceloni 1992 i finalu...Duda o medaljama sa Srbijom....napričat ce se ...sretan put...
Dražen sretan da se ispričaju o košarci gore....
radja izdajico
sjeme ti se zatrlo ako bog da, u mukama umiro i cjela porodica.
Ti si jedna jako tuzna i nesretna osoba.