Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad, hajmo u p.m.
hahahah, pa ovo je kao da postaneš selektor djevičanskih ostvrva u vaterpolu, ali želim ti puno sreće tamo da nama više ne bi kvario košarku svojim staromodnim pristupom. U tebe napad traje 35 sek ko da je 1962 a ne 2012. Za to Sabite ostani u Saudiji što duže!!!
KOJA JE OVO NAHLADA OD TRENERA KAD GA SE SJETIM PROTIV SRBIJE SAMO... oNAJ NJIHOV TAMO POSTAVLJA IGRU KAZE PUSTITE BAVCICA NEK SUTA TI CEKAJ NA POLA KAD FULI TI MU DODAJ .. PRIKAZUJE SAD SABITA KAZE JE**A bOG IGRRAJTE STA JE OVO MI SMO NAJBOLJI BOSNA HAJDE.. I TAKO I BI FULI BAVCIC OVI ZAKUCASE..
Što dalje od Bosne to bolje!
pa i pristaje mu,glava mu velicine munare hihihihihihih
Sabeta znam od svoje i njegove 14-e godine i mogu za njega sve najbolje reci. Care, sve najbolje i puno uspjeha .
To Sabe u razdeljak te ljubim
Zbog svog prostackog jezika tamo se nece dugo zadrzati.Kad im zavice \"Idite u k.ur.a.c
e jesu se usrecili :D
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba