Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a dje to NAS ima u sportu pa da nam to daje za pravo da nekog kritikujemo ne uvaljuj te se bezveze
hehehehehehe, mosnje mosnje, sega ste vi meni vazda bili. ja sam se vazda vama smijo pa i dan danas. helem oni nesto kritikuju hrvate koji su svake godine u svakoj \"hloptackoj disciplini\" na najvecim svjetskim i evropskim takmicenjima a sto njih nema ni u Mujinim kukuruzima to im nije sega..... hehehehehehe da vas nema periguzi nasi, trebalo bi vas pod hitno izmislit. ajd fino lijepo, fatajte se sjedece odbojke i ne komentirajte ove sportove sto ove velike chike igraju.
Stalo nesto Hrvate u ovim sportovima sa hloptom... Pusiona od Ruja u kosarci, pusiona od Engleza u hloptanju (5:1 gluho bilo i zakloni)... Sreca pa sam Bosanac!
@..., nema potrebe...tvoja mater to radi savrseno...nije dzaba prozvana kraljica kurchina u Sarajevu
popusis im kurcheve
Cestitke Rusima!