Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije imao vremena, valja svu familiju pobit od onog lika..
Rodman glumi dobru vilu nezna on izgleda kakav je kimi ublehas
Bojim se da bi Rodmana uskoro mogla noć progutati i da će zauvijek nestati bez ikakvog traga,jer poznato je kako to dobro rade Američke službe !!
kocku šećera i čašu vode,.,
Rodman posmrk'o sve pare, pa cima Kima za koju kintu.
Rodman zeli Nobelovu nagradu, kao hoce on da tvori dijalog kosookih i gringa
Sad bi se pojeo od muke, a toliki put covjek prevalio
Vijest bi bila da je se susreo s Kimom. Ovo je vise kao:"Schumacher se vratio iz Kube. Nije se susreo s Fidelom Castrom." WTF?! Sad je vijest i nesto sto se nije dogodilo.
ma rodman je covjek koji je finansijski propao i sad vidio sansu kod sociopate kima, malo ga promovise, ulizuje mu se, a onda ovaj placa.....
Rodman je najavio kako će imati "dobar razgovor" sa Kimom ma derpe su obojica 100 %
Vrati se Rodman a nije ga metno...
al zato sljedeci put kad se sretnu bice burno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)