Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi košarkaši bi trebali usisati sve manje klubove na prostoru od Salakovca do Blagaja i stvoriti jedan jak klub. Okrupnjavanje pod imenom KK Velež. Taj klub bi onda imao dobre novce od sponzora, Grada Mostara i HNK.
@mjera mislis djelova grada gdje zive Bosnjaci. Znaci bosnjacki i neka je.Samo treba to rec.
Sretno! Forsirajte domaće ugrače a ne strane “plaćenik” koji odvlače lovu. Neka mladi imaju priliku za aktivno bavljenje sportom.
Pa KK Velez je duze vrijeme osnovan. Ali usput nabijem vas na nesto radi KK Lokomotive.
Koje licemjerstvo...."Roďeni "kazu Zrinjski ovakvi,onaki novosnovani klub,navijaci(dokazano osnovan 1904 Ali to nije bitno)... ALI ne smeta "rođenima" kad se ugasi legendarni mostarski klub KK.Lokomotiva i osnuje se novokomponovani KK Velez/ to je onda u redu Ali nek im je Sa srecom
@Ero79 Ma to je sve prica ... u Tuzli su ugasili KK Sloboda i osnovali OKK Sloboda "Omladinski" jer stari trofejni klub se nije mogao više finansirati zbog dugova. Ovi sto su osnovali KK Velez kontaju sa biznis strane lakse ce do novca ako bude Velez jer iskreno Lokomotivu niko ne zeli i sta ces
Sretno, samo se bojim da sa svojim imenom ili vezama ne dobiju izdašnu financijsku pomoć od Grada ili HNK, a nema osnove na kojoj bi ju dobili. Spomenut ću rukomet u Mostaru koji je kao najtrofejniji sport(!)do kraja zapostavljen, neće Vlasti ni da čuju. Klubovi kao Katarina, Zrinjski, Lokomotiva, vrelo talenata i vrsnih rukometnih radnika, svi djeluju 25+ godina uspješno na SVIM razinama, a dovedeni do situacije da životare. Pouzdano svi znamo i gdje se novac za sport slijeva.
stigla nova sirotinja koja će za godinu dana kmečati kako nemaju novca za ovo ili ono.
U kosarci u Mostaru zna se ko je glavni.
Objediniti Futsal klub Velež, MNK Mostar SG i MNK Mostarske kiše u jedan veliki Futsal Club Velež Mostar sa jakim sponzorima.
Like!
HoceL Erdogan biti kapiten VOZdraaa kosarka nije fuZbal treba imat pameti !!!!
Kasnite Klix.ba 😫 Velez je vec pobjedio prvu tekmu hehe 👊🏻👊🏻 Neka zivi tradicija Rođenih ✌🏻 Sretno KK Velež
Sretno...