Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli k... za tvoj idiotski komentar. Kao da nema dovoljno glupih komentara, još nas i ti zatrpavaš svojim idiotskim komentarima. P.S. Piše se \"vijesti\", a ne \"vjesti\".
Kad Carmelo i Stoudemire, a posebno ovaj prvi, pocnu igrat odbranu onda bi New York mogo i osvojiti titulu, a trener je nemocan, dok je Carmelo bio povrijedjen skoro sve su tekme dobili, pa nek se zapita u kome je problem
konacno sam mislio evo KNICKSI se vracaju na staze slave dovodjenjem s.t.a.t-a i melo-a...ali dzaba....mogu dovesti jos i paula i howarda ali kada hemija u timu ne stima onda ne stima
Carmelo je taj koji je sebican. Dok su zvijezde povrijedzene bile, klupa je digla knickse na noge i pobjedila 9 utakmica uzastopce. Ovaj bilmez od trenera sada igra zvijezde a te sto su zasluzni za tolike pobjede je vratio na klupu. Prvo treba trenera s noge na nogu pa onda Amara i Carmela na trade. Kakvi oni i njihova kosarka.
Raspad sistema sestrreeee miiii mojeee.
D\'Antoni, mrš! Idiote glupi, Sabi Hadzic je za tebe je Phil Jackson i Pat Riley u jednom! A Melo je obicni ljenguz koji u godinama kad treba davati najvise, igra kao kakav 34 godisnjak.
joj strucnjaka, ja kad prije mjesec govorim kakav je igrac, da je nista, ne igra odbranu, oni pokusavaju napraviti budalom nekog ko zna. ovaj je tim osudjen bio na propast kad su dali onolike igrace denveru za obicnog lijenog sutera koji ima jednu dobru noc u 10 tekmi. pihhh smrsaj malo bolje bi ti bilo
@GlupeVjesti - ye.bem ti ma.ter glupu, pa kakve vijesti ocekujes u sportskoj rubrici?
D\'ANTONI OUT! MELA TRADEOVAT! GO KNICKS!
i on samo laprda a nekad mu se desi sut iz igre 2-13 i nikom nista...a trener im je lik nema dalje
VAŽNO! Pogledajte kako sam uspio nadigrati kladionicu, a to možete i vi. Uz minimalan rizik mjesečno ostvarujem preko 5000 kuna zarade. POSTAVLJENA 2 LISTIĆA! TRENUTNA BANKA: 18 640 kn, STANJE LISTIĆA: 28/60, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je stalan, 500 kuna po listiću. Pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Nije mi ni na kraj pameti da radim za nekog privatnika 10 sata na dan i da me gazi i pljuje. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Ako vam ne ide mjenjajte igru . Vaša razmišljanja moraju biti drugačija i jednostavnija da biste napravili pomak. Pokušajte isprobavati razne načine klađenja i izabrati što vam najbolje odgovara.
sta sere, on ne samo da je lijen nego je i sebican. koliko je imao prilika a ne moze da ih zavrsi. cinjenica je da je otkad se on vratio knicksi su opet poceli gubiti, ali nije ni on sam kriv. d\'antoni nema pojma.
Koga boli k.... za newyork knickse Kao da nema problema kod nas , još nas zatrpavate američkim smećem