Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su konstantni cijelu sezonu. U finalu su trebali i prije šeste tekme uzeti naslov. Svaka čast.
@NakituMinayaashi ovako je sladje na strani uzeli i kuci se vratiti sa prstenom ovo je nagrada za proslu utakmicu kada su ih sudije ostetile.... zasluzeno
@ana.holuja.2 Ako si na klix mobilnoj aplikaciji, na pocetnoj strani dole desno pise "profil", klikni na to, a onda u novom prozoru klikni "odjava". Nema na cemu.
Bravo Kanada konacno prvaci ali ne u hokeju. Amazing
Kawhi je masina od igraca trenutno najbolji na svijetu , a sigurno kao god okrenes najbolji two way igrac vec duze vrijeme.
Golden State je puno imao povreda, da su svi zdravi bili.. 100% bi bili ponovo prvaci. Svaka cast Raptorsima, bili su odlicni i prije ove finalne utakmice.
@ajax1602 Nista iduce godine jos kad kupe Lebrona pa ce osvojit. Za sada imaju malo zvijezda i kad se povrijedi jedan prava su puša od ekipe.
F.Van Vleet...respect,vrh
Pitam se da li su ove lijepe žene sa dugim nogama dobre hebačice?
Čestitke Raptorsima na historijskom uspjehu !
Inace ne vezano clanak, ima poslovnu idjeu, zelim je Samsungu nekako uputiti, vezana je za internet i wi fi, sta mogu uciniti?
Pitao bi te ja da je Durent igrao !
@skyspy pitao bih te ja da je proslo finale(zapadne konf) za hjuston igrao kris pol, a isto tako bih te pitao da je predproslo finale za spurse igrao kavaj lenard.
Vrijeme gmazova. Cool
Bio je nedavno dobar članak o Ujiriu, predsjedniku kluba. Nigerijcu koji je počeo kao skaut a završio kao predsjednik, koji je svojim potezima u vođenju kluba najzaslužniji za titulu nba prvaka. Svaka čast za Toronto.
Warriorsi ce se sada raspasti kao i L.A Lakersi kada su potpisali Steve Nasha kojemu su dali ogroman ugovor a nije odigrao nista tako ce i njih sada slejdece sezone K.D zafrkati... Tomphson moze uzeti papire Cousen... odavno nije bila ujednacenija NBA sezona a msilim da ce sljedece godine biti jos jaca...
brate nisi nijedno prezime pravilno napiso ne glumi da znas kosarku bice warriorsi jednako jaki samo jer su uvijek igrali timsku kosarku
Jos nisam sreo skromnog insana da navija za Voriorse. Sve nekakvi shminkeri. Tako da, milo mi je.
@BosanskoNevesinje realno. ekvivalent navijanja za real madrid. stvarno ne znam kakvi su to ljudi. ajde da su mi i bili simpaticni pre dolaska duranta, izgradili su se kroz draft i sve je to lepo, ali posle toga, sta ima da navijam za tim koji dobija 70+ utakmica po sezoni. i ona prica da se curry odricao plate da bi mogli da dovedu bolje igrace je za macku o rep. odrekao bih se i ja 15 miliona godisnje da kao sampion preko sponzorstava uzimam 50 miliona godisnje.
zasluzeno cestitke...
Kawhi Životinja! Svaka čast Toronto, zasluženo!! #wethenorth
Jest da ste imali srece sa povredama kljucnih igraca gsw. ali opet svaka cast RAPTORSIMA. To ti je u rangu da mali man utd osvoji LP ;)