Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost propast će u Cedeviti, nema adekvatnog trenera koji će ga forsirati to smo već vidjeli, jedan promašaj-klupa. Cedevita stalno ganja rezultat a za mlade igrače kod Mršića nema mjesta kad se lomi rezultat. Morao je ići negdje gdje imaju strpljenja sa mladim igračima. Nažalost bojim se da će ga malo optereti i ustaški nacionalizam
Cedevita radi odlican posao i treba biti primjer ostalim klubovima iz regiona kako se uspjesno posluje...poslije Nurkica sada Musa...sledece godine agobogda Musa i Doncic ce sigurno biti medzu prvih 15 pikova na NBA Draftu ako ne i medzu 10. Ako su mogli Jokic i Nurkic da se dokazu iz ABA lige zasto nebih i Musa. Musa je mlad i treba malo da kontrolise emocije, ali svjetski je talenat...sretno Musa.
Ne zaboravi Luwalua igrao u Megi prosle sezone ove standardan u NBA 😀
Bravo Musa gigante!
Nakon cedevite prelazi u argetu....
Prelazi ti na mamu.
Metnem ti ga u seku
Pozdrav
jesi se sjebo nane mi