Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad se sjetim one trice za pobjedu u Splitu od muke nas pošli gađati hahah
Kad vidiš ove igrače i današnjeg Nurkića, Đedovića ili Jasmina Hukića. Nurkić se dopisuje sa KS BIH, a Đedović i Hukić "nisu znali" da ne mogu igrati za reprezentaciju ako se odreknu pasoša BiH.
A nutkic nam je valjo dok nam je osigurao prvensto. Ta đedovica ne znam. Ako vise nikad ne zaigra za onda cu tek nesto reci protiv njega.
svi su imali grb ,,armije"koji je vrjedjao sviju.....pa to je bila nasa zastava i ostace...Voilm LJILJANE VOLIM LJILJANE...
I poslije ljiljana, Bosna i Hercegovina!
Sjecam se da sam sa svojih 15 godina tada, dosao iz Gracanice autobusom u Sarajevo da gledam utakmicu. naravno, kartu nisam imao. Nekim cudom naletim na momka koji proda kartu za 20 KM. Tada je to bila cifra i nekako se provucem do stepenica na Zapadu, o sjedecim mjestima nije bilo govora da se nadju. znam da sam skoro citavu tekmu, bukvalno visio preko ograde. znam da je vrijedilo, a ostalo je istorija..
Dino i Harun out!!
Bosna Gradačac
dodji nurkicu teletovicu i svaburo djedovicu u BIH DA VAS NENAD MARKOVIC NAUCI SVE O KOSARCI , LJUDSTVU A BOGAMI I ODNOSU PREMA DRESU BIH
Ovo je poslijeratna generacija koja je igrala srcem za državu BiH, Marković, Firić, Bećiragić, Alihodžić, MUjezinović, Avdić itd... a ovi današnji manekeni, kao da su na modnoj pisti, bitnija im je frizura na terenu nego igra.
Tada sam mislio da je Neno bolji od Jordana a Firic bolji od Pippena
Đemo Alihodžić, koja je to taraba bila.
Sad krenem to pisati, i dočeka me tvoj komentar. Ne mogu da vjerujem da je ova repka otišla na Eurobasket :D
Hvala na podsjecanju i hvala na videu. LEGENDA!
Nikad neću zaboraviti trojku u koju je Neno postigao u Splitu. Zadnji napad, par sekundi do kraja Alihodžić pravi blokadu i..........kooooššš, trojkaaaaaaa. jeeeee!!!!
Istinski kralj
a Mulaomerovic dosao u poceo se po Tuzli k.u.r.c.i.t.i a kad nam je trebo najvise nosio je SAHARU....NENO TI SI BA NASA SVETINJA
ni stotinu Mirzica se s ovim covjekom nece moci porediti pruzio nam je prve trenutke ponosa i slave nakon rata, sa ljiljanima na grudima. pravi bosanski srbin MARKOVIC NENAD
sve je ok samo mi naslov ne stima. mislim da je prislo vrijeme njegove ruke. ta ruka je bila tada dobro nastimana i natrenirana. tako da je trebalo tu biti proslo vrijeme.