Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji ni jedan narod u ovom dijelu svijeta koji se vise srozao od bosnjaka , moralno ,kulturno ,civilizacijski i na kraju materijalno ..rat je samo izgovor
Zašto se ništa ne piše o Hasanu Salihamidzicu direktoru Bayern?,Kako provodi vrijeme,kako mu se ćuko zove..kao o Dzeki što znamo i slično?
Uspomene,samo uspomene,a danas?Ne živi se od uspomena,pa i Cibona dvostruki prvak Evrope je bankrotirao!Ali npr. Hrvati ne plaču za tim puno,jer imaju rukometnu,vaterpolo reprezentaciju,drugi u fudbalu,Kostelići,Perković,Cilic,...a mi se i dan danas sjećamo Bosne i divimo Dzumhuru,Bašiću..Neli Herdzelas i drugim levatima!?Nemamo nikakve vrijednosti.
tako je najboljim sportistom BIH svih vremena.. al da vidi na sta ovi njegovi ispadose..