Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Secam ga se,kao pleja Bosne i kao pleja SFRJ,igracina i ljudina, mlad je umro,zao mi je coveka puno,pozzz mojim Bosancima iz Beograda
Hvala ti na svemu majstore!!! Da ti dragi Bog podari lijepi Dženet. Toliko puta sam bio ponosan na tebe a i svi koji nose BiH u srcu
Naviru mi sjecanja iz djetinstva kad je nasa Bosna harala Evropom i Ex Yugom i sjecam se Kindzeta,Varajica,Rase Radovanovica,Dragana Zrne,Bore Vucevica,Benaceka,Svetislava Pesica i rahmetli Sabe i Dine Bilalovica.Volio sam Bosnu isto kao sto volim svoj Velez.RIP legendi da mu dragi Allah podari Dzennet.
Počivao u miru legendo.
RIP LEGENDO
El Fatiha za selektora.
Rahmet ti duši veliki majstore :-(
Rahmet mu dusi, zaduzio nas je mnogo
Nadam se da ces i gore imati legendarne time-oute. Neka ti je laka zemlja bosanska!!!
majstore,tužan sam ,iskrenomi je žao,neka ti se Allah smiluje,a porodici sabura želim....
Allah rahmetile i da mu uzviseni podari sve dzenetske blagodati kao sto je i zasluzio i kao covjek i kao sportista
Odlaze zaslužni i dragi ljudi .... Nama ostaje da živimo i preživljavamo s ovim šljamom što, kao državu vodi ... ! ! ! Spokoj i mir i tebi Sabite ... ! ! !
Ovog sam sreo u sarajevo city centar ... gore u sushi restoranu ... Djelovao mi je Ok ... nije nista slutilo na zdravstvene tegobe..
RIP!
Najbolji ikad sto je ovu rep vodio, RIP legendo
Adio veliki covjece 😫
Imao sam srecu da me trenirao Sabit , zaista ljudska gromada u svakom pogledu je bio . Laka ti zelja treneru i hvala za sve .