Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se vakcinisala
Ne mogu da vjerujem da je dopusteno ovoliko bolesnih i sramnih komentara. Imate li imalo stida? Razuma ocito nemate. Bila je sjajna kosarkasica u izuzetnoj generaciji ex yu kosarke. Tuzno bas.
R.I.P LEGENDO
No sumnje sada izaziva nova studija iz SAD-a, prema kojoj je rizik od upale srčanog mišića (miokarditisa) nakon cijepljenja proizvodom BioNTech/Pfizera za dječake više nego šest puta veći nego rizik od ozbiljnog toka bolesti uzrokovanog koronavirusom. E tako glasi novinski tekst sa RTL.hr
ovo neki zavjet ćutanja žena umrlo od reakcije na vakcinu fajzer - službeno saopćenje košarkaškog saveza. neko je i stavio link ispod. zašto ćutati, dešava se.
glavna trenerica Žana Lelas imala jaku reakciju na drugo COVID cjepivo te je nažalost morala napustiti pripreme. - https://www.hks-cbf.hr/reprezentacije/2021/u18-z-reprezentacija-juniorke-u-pohodu-na-european-challenger/
radi se o cijepivu Pfizer.
Je li se spricala? Mislim ono... vakcinisala Sputnjikom?
Jel onda po "nezavisnosti" Hrvatske u Lidlu radila?
Vakcine pocinju djelovati
Nus pojave od vakcinisanja, nažalost.
Tako je.U julu joj nije bilo dobro nakon vakcinacije