Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da su Irci nezgodan protivnik.. Mi trkacki nismo jaki, dok oni trce ko muhe bez glave.. Nema tu igraca koji znaju "lopte", al dosta nadoknadjuju trkom i borbenoscu.. Doduse, ovaj balvan iz Stoke ne igra prvu, a on je najopasniji igrac.. Taj nikada ne staje, moze odigrati dvije bez pauze.
U tom slučaju nam ne pašu ni Norvešani, mislim da su i oni trkački raspoloženi. Slovenija ili Danska bi bile po mjeri...
Od ove 4 ekipe, jedino je Norveska u pozitivnom ritmu, svaku utakmicu su sve bolji.. Mislim da bi oni bili najgori protivnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije bitno koga cemo izvuc, bitno je da prodemo
...nije bitno koga cemo izvuci,bitno je da ga izvucemo...
Odoh na irske forume izvidit kako dišu
dajte nam irce....
Samo ne Irsku je moja zelja al kaki smo mi bahili....
" a veliko iznenađenje napravili su Poljaci, odnosno Robert Lewandowski koji je praktično sam odveo svoju selekciju do drugog mjesta." Stvarno veliko iznenadjenje nema sta,kako su samo uspjeli biti drugi ispred fudbalskih velesila kakve su Irske,Skotske i Girbaltara ?! e svasta ces procitati,ko da su Lihtenstajn,ko vam pise ove tekstove ?
Ne treba bit čkapi,nego daj nam Irsku pa da vidimo na čemu smo ....
treba ove zaobaac
Veliki borci, ali limitirana ekipa. Jaci smo.
Zadnji put sam gledao Irsku na euru 2012. Svi su ih nabili. I Hrvatska ih je nabila u prvoj utakmici.
odkud tekst vezan za nogomet u kategoriji "kosarka" ??
...na klixu si...
Ama ljudi, nama samo Slovenija dolazi ko izbor...
Zašto se ovaj članak o fudbalskoj reprezentaciji nalazi u rubrici Košarka ?
Norveška je najbolje za nas. Nemaju trewnutno neku zvijezdu u timu. A imamo vatrenije navijače. Neće više organizaori nas gledfati kao levate i neatraktivnu ekipu u Francuskoj. Znaju i oni da ćemobiti pune naše tribine u FRA na Euru
...jedna zvijezda ne cini ekipu...
Irci ili Danci, predosjecam. Ako je uopste vazno ko je protivnik. Jer....prolazimo.
za mene su danci najgori izbor...onaj eriksen je igracina, bar za klasu bolji od onog malog slovaka weissa (a znamo sta nam je sve radio). A jos ima i Bendtner +2-3 opasna igraca. Sve osim Danske je super
...Bendtner je sprdnja od igraca...ako se trebamo plasiti tog panja,ne trebamo ni igrati uopste onda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
• Bosnia and Herzegovina This is their second consecutive appearance in the EURO play-offs; they lost to Portugal 6-2 on aggregate in the UEFA EURO 2012 play-offs having drawn the first leg 0-0. Republic of Ireland This is their fourth appearance in the play-offs, which is more than any other nation. They are aiming to qualify through the play-offs for the second EURO in a row.
Did you know? Sušić's men were 12 minutes from victory in Paris in that final UEFA EURO 2012 group game before Samir Nasri's penalty consigned Bosnia and Herzegovina to the play-offs. A 0-0 draw in Zenica preceded a 6-2 loss in Portugal – equalling their heaviest ever EURO qualifying defeat.
sou, fak of, i ne kenjaj svega ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako dobijemo ove za protivnika mogli bi da nam svrnu pišću. Koliko vidim na ovoj slici oni imaju fudbalera i iz velikog Mančester Junajteda.