Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim momcima sve najbolje, ali sa Senadom Muminovicem cemo tesko nesto napraviti. Covjek realno nikad nista nije uradio ni kao igrac, ni kao trener, vazda trenira trecerazredne klubove, ukljucujuci i Slobodu u njenoj najgoroj fazi, pa onda neke lijeve klubove po Hrvatskoj. Zivi bili pa vidjeli, a da Bog da ja bio u krivu, pa da se svima ovdje izvinjavam. Niko sretniji od mene u tom slucaju.
Sretno Moci puno uspijeha buducnost predvama, velika.🏀🏀💪💪
svi napuseni na slici lol
Garić Bayern, Đedović Barselona, Karahodžić Unikaha, Atić i Mangafić Spars, Polutak već 4,5 godina igra seniorsku košarku, Velić drugi najbolji strijelac naše A1 lige a igra na poziciji playa, Balić u Italiji razvaljuje, Gačić u Laboral KutxI (prijašnja Tau Keramika, gdje je Teletović igrao), Durmo standardan u Čeliku, Armin Topić - Nakon polufinalne utakmice, u kojoj je njegov tim pobijedio protivnika iz Beča, a Topić postigao 30 koševa, od čega 9 trica, uslijedilo je finale.
Arminova ekipa pobijedila je ekipu iz Graza u izuzetno dramatičnoj utakmici, a ključne poene za pobjedu ubacio je talentirani Topić, koji je nakon toga, jednoglasnom odlukom trenera svih ekipa, koje su igrale u završnici, proglašen najboljim igračem juniorskog prvenstva Austrije. Igra i talenat Topića nisu ostali nezapaženi, pa je uslijedio poziv u mladu reprezentaciju BiH U-20., Lončar odličan u Cedeviti, eh ako selektor sa ovakvim igračima ne uspije izboriti A diviziju on je teška levatina
ja bih sa ovim igračima i A diviziju osvojio ko iz šale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imal ko da me pogura