Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve utakmice ulaz besplatan. Dovoljno govori o tome koliko ljude to zanima. Neće biti 500 ljudi dva dana
Na sta se koristi ime jednog velikana SRAMOTA. Umjesto da svjetski veliki klubovi kosarke ucestvuju na ovom turniru. Bolje sa ga ne organizuju ako ne mogu dovesti klubove dostojne imena MIRZA DELIBASIC KINDZE
Nakon sto procita tekst obuze me sram i neznam sta da napisem. drzava sa 3 kupa ukidajte sport...nizasta smo
KS Herceg Bosne... Po ovom kupu se vidi gdje nam je kosarka. Mirza nije zasluzio da se jedno ovakvo takmicenje zove po njemu. Sprdnja od saveza i klubova i jos se pitaju zasto vise niko ne prati kosarku. Cak ce i Mejdan biti polu prazan na utakmici reprezentacije protiv Grcke jer svi vide da to nije to.