Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Jale, Amerikanci tupavi? A sta si ti koji kazes \"stojati\"???
Zato i jeste vi mladi tako zatucani (cast izuzecima) jer vam je svaka budala nastavnik/ca u skoli i jer svaka budala danas moze napisati udzbenik. Prije to nije moglo tako, postojali su neki standardi. Sad zivimo u zalosnom vremenu skolske anarhije i 3-4 razlicita nastavna programa a posljedica su polupismenost, neobrazovanje i nekultura mladih koji su ociti na svakom koraku. Zalosno.
Po novom se kaze \'stAjati\' !! A to sto si ti imao samo 4. razreda osnovne, to je tvoja stvar.
Mars u pichku mat.erinu, prouci malo gramatiku svog jezika prije nego pocnes na nekoga upirati prstom. A sto se utakmice tice, nigdje nisam ni rekao da nije jedan od najgledanijih dogadjaja, rekao sam da nema rezultatskog znacaja i da je revijalna utakmica.
sve fino objasnjeno . . bez greske . . . ali sad ako ti ne volis gledati NBA All-star ne mora znaciti da je to sad glupost neka . .. al et a stojati i stajati . . . . gramaticari sad se jebite jer po novom glupom pravopisu se kaze \"stajati\" / sto je smijesno meni licno a po starom stojati . . . ET :)
Ajde Jale od.j.e.bi... Sta pametujes. Jedan od najgledanijih sportskih dogadjaja u svijetu i ti sad poceo pricat gl.uposti. I kaze se STAJATI, a ne STOJATI
@ sportista - Superbowl je kruna sezone americkog fudbala, utakmica od presudnog rezultatskog znacaja gdje se sve lomi i najmanja greska odlucuje o prvaku za tu sezonu. NBA All Star je revijalna utakmica bez ikakvog rezultatskog znacaja gdje navijaci biraju prve postave a zvijezde dolaze dijeliti autograme i pozirati fotografima. Razlika je drasticna. Ekvivalent NBA All Star utakmici uopste nije Superbowl nego NFL Pro Bowl koji je odrzan prosle nedelje. Superbowlu je ekvivalent finale NBA play off-a.
Dolazi od glagola stoji / stojati. Stajanje dolazi od glagola stati i to je ono sto je ocito tebi nejasno. \"... ona ne zna pjevati, to stoji...\" \"... nemojte stimulisati bebu da stoji jer razvoj kukova ne prati...\" \"... od izgradnje objekta spomenik stoji na istom mjestu...\" \"... zasto satima stoje iza kase, zar ne mogu sjesti...\" ... itd, itd. E jedino ako ti kazes \"staji\", to je onda vec druga stvar.
A dževdo Alihodžić, a Raza Mujanović !?
Bez obzira sta ko mislio o ovome, ovo je veliki spektakl i milioni gledalaca sirom svijeta ce uzivati u ovome. Kao ljubitelj kosarke naravno da cu i ja uzivati jer je All-Star sam po sebi spektakl, ne samo utakmica. Prije NBA All-Star-a, imamo i Super-Bowl u Americkom fudbalu, mozda cak i veci spektakl koji se igra ovog vikenda. hoopsuniverse.net
Na ove revijalne utakmice bez rezultatskog znacaja mogu se loziti samo tupavi Ameri koji ce se onda za autogram bacati sa tribine (ako imaju novac za preskupu kartu) ili satima stojati na parkingu ispred dvorane u pokusaju da ga dobiju (ako nemaju novac za preskupu kartu).