Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva dubioza daj na baju
Ti voooliš nju a tebe jaaaaa hahahaha
Dubiozu ne slusam a ovu slusam u kafani kad cugam haha...cisto sumnjam da neko cuga uz Dubiozu 😋
Skupi zubi kod Juke
Mali napredak se primjeti. Prelazi na pravu muziku.
On samo otvara usta, ako je ovo pjevanje sutra idem u zvezde granda
Ako ga Bake cuje da pjeva ovo, sredit ce mu da radi u Bih za minimalac i operisat ce ga od nba lige 😂😂😂
SELJAK -DEBIL - ITD ------- POIGRAJ JEDNOM KAKO TREBA ZA REPKU BEZ KRKALUKA SVOGA
teški seljak, zar ne vidite? za njega je halid muslić napisao pjesmu https://youtu.be/PPwmqmkJTZs
drž' se ti Baje levat jedan.
Para ko pe'sinluka...ne zna više šta će od sebe...Juka,bolan,igraj basket,uživaj u životu,druži se s ljudima...jbo video klipove... :))
Skonto cojek da je teski seljak,pa hoce malo da se mancipuje.
Pisaj ga
Juka propo haha
mali seljacic koji nece da igra za svoju zemlju. Ok, izabrao je. Ali zasto mi sad trebamo da gledamo njegove "spotove". Nidje veze
koja glupa faca
@arjuTOKlNGtumi odyebi, sponzorušo
nije mi jasno zašto čovjek nije omiljen na klixu, zato što je izabro čuvati se za klub koji mu daje milione umjesto da igra za savez koji krade gdje stigne i još postoji mogućnost da se ozljedi. čovjek uživa u životu, košarci, milionima... sve ono što većina vas želi. trebao slaviti svakog našeg uspješnog sportistu
...uživa u milionima i kokuzanerskim pjesmama Dubioze kolektiva...😀
@grrrrrr.2 ma nije on izabrao da se cuva nego mu zabrane da ide, a plus sto ks mora platiti osiguranje za njega koje nije jeftino. A jos nije dovoljno velika zvjerka ko gasol ili nowitzki pa da im kaze ja idem ne mozete mi nista.