Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... i onda mu pusti Nedeljka Bajića Baju.
U cemu je fora s Esedom Radeljašem? Covjek milioner, ima uspijesnu karijeru i poznata licnost. Postigao u zivotu ono sto ja i ti i 100% kliks komentatora nikada nece. Na osnovu cega onda mi kao veliki intelekutalci i zvjerke, komentarima ismijavamo istog?
Pricaj bosanski da te cijeli svijet razumije :D
DOBARRRRRR
'trejdovan' nova rijec u bosanskom jeziku?
@Karim jbg kad nemamo rijec adekvatnu bas za to, mozda razmijenjen ali to vise asocira na pare kad razmijenis a ne ljude odnosno igrace. Problem je sto pogresno pisu te strane rijeci trebalo bi pisati italic fontom trade-ovan.
@samog... slazem se, ja to obicno tako i pisem, cak nije ni italic potreban, trade-ovan je sasvim ok.
na 12 sekundi sa klipa kaze frajer hladno dobro je ovo bilo sve aj o.O
Simpatično...
Kad je Jusuf u pitanju, sve je hard!!
Veceras Mirsad protiv Elkinsa, juris na pobjedu broj 12 :) http://www.ufc.com/event/ufc-209?id=
Jesmo face, oni nama batale imena a mi se jos i smijemo.
Kakav vam je ovo video, ko da ste svemirce pustili