Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo 3 igraca igraju, ovo ostalo tu i tamo nekad bljesnu. Ovu su izgubili iako su imali 50 posto suta jer im je toronto ubacio 19 ili 20 trica i to iz 40 pokusaja sto je prilicno nerealno za ekipu koja sutira 35 posto za 3.
Da je igro 40 minuta imo bi tripl dabl hladno..nije mi jasno što ga stots ne igra i kada mu ide to mi je glupo totalno.
Šta reći, jako dobar Juka, ali ne može se igrati 3 naprema 5, ET i Aminu nisu kvaliteti ni za 6. igrača tima ,... Ovaj balvan od trenera STOTTS zvani trener mjeseca WC, nije shvatio da AMINU NIJE KVALITETNA 4,kao i ET 3.... Da što zna uzeo bi MONROE I upario ga sa Nurkom , i imao bi 4 vrhunska igrača, a tu bi se na trojci mogli koristiti Aminu, Pat i Moe.... Trzaju na DAJ iz Clipersa, a to znači da Nurk ide jer su sličnih potencijala. Toliko o Stottsu .
DOBAR SAMO NEKA NE DAJE IZJAVE
teško je protiv raptorsa, čitava kanada stoji iza njih
To Juka institucijo, a poserem se na ove sto te mrze , repka je odavno privatna
Ne sam Jusufe. . 😉
seljacic koji neće da igra za repku