Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno se uklopio kao missin' puzzle. Ali najbitnije od svega jeste njegova snaga i borbenost, koju su svi primijetili. Ubija Jusuf!
jebi mater pokvarenu i zlobnu. covjek je razvalio svaku utakmicu u portlandu otkako je tamo. mamu li ti zlobnu eto ti hemoroid u nekom cmaru nekog supka iz neke zabiti nasao se zlobu da siris mrš@KrokodiIskesuze
Bravo Jule,samo deri!
Amater
Ja mislim da nije nijedno ono podbacivanje na pocetku izgubio
Al igra,svaka cast. Najezi se, kakvi potezi i ovo zadnje zakucavanje...srce mi ko amerika..bravo Juka Majstore
Ako ovako nastavi godini aBd all star igrač
Evo i Harden je dobio svoju bananu od Juke, lista zalijepljenih je sve duža. A kako je tek okrenuo Nenea, milina. Pa onda brutalna zakucavanja, predobro.
Ja mogu sve da shvatim. Da mrzite Nurkica, da vam je Harun saner srcima prirast'o, ili mozda i nesto vise od toga, ali da ste TOLIKI AMATERI nisam mogao ni sanjati???!! Cijeli svijet piser o Nurk Feveru, jos jedna mostruozna Jukina partija zavrsila ima od proslog Bajrama, a vi tek malorpije pustate vijest???? Zaista, ali9 zaista ste nevjerovatni... AKo zelite opstati na trzistu moracete biti mnogo profesionalno, pogotovo kada su u pitanju vrhunski proizvodi MADE IN BIH!
@dzamijskigolub Treba popit kafu prvo pa prolistat bilten pa oko 9-10 napisat o Juki. Dobro pa ima portland fcb stranicu.
Jusu Fo ubi :)
Tata igrice. 💪🏀👍
Sad ce Amra ostaviti Dzeku I zaljubiti se u Juku, veci je potencijal.
@Shmokljo a prijatelju ti kad nadjes sta slicno javi se. Hvala
@blackjack Vazi druze haha
Pisite sta hocete, ali jako je lijepo vidjeti uspjesne ljude iz BiH. BRAVO JUSUFE
Novi DD Nurkića, postao je igrač oko kojeg se vrti igra u obrani, 30min, 19p, 11rb, 3 bloka i ono što se ne piše a to je da tjera suparnika na promašaje kad su u njegovoj blizini. Biti će jako dobri mečevi protiv Golden state u PO, AKO DURANT NE BUDE IGRAO IMA SE I ŠANSI ZA PROĆI... Trojka Dame-CJ-Nurk najbolji trio u NBA u mart po zvaničnom sajtu NBA.
Hajd, sad je to malo previse ocekivati. Stvarno Nema smisla.
Zabi zeni double-double :)
Najjaci je. Najbrzi reflex. Dobar timing. Obo prvo je bio faul u napdu a ne nad njim.
@SandzaklijaVI aha, jos da znas pravila, ako je igrac u onom polukrugu ispod kosa faul je bez obzira ako se ovaj postavio na vrijeme.