Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pratio ga Nikola Jokic sa 19 poena 9 skokova i 5 asistencija,(ne znam sto se 5 asistenicja ne na glasi) imao je i dve ukradene lopte. Steta imao je 4 asistencije posle 5 minuta, ovi su se bas izmasili, ali dobro su pobijedili na kraju. Imam utisak da ce gs najmjerno zavrsiti drugi da ne idu na denver koji im bas ne lezi, 2-2 se zavrsila serija u sezoni a i prosle sezone ih je denver ja mislim dva puta dobio.
Cavsi ako ne naprave neki trejd (otjeraju JR smitha i Tompsona prije svih) nemaju sta traziti pored GSW i Huoustona...potreban im je centar pod hitno..topson i smit + pik = M Gasol
JR ne može bazena pogodit realno