Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj da plate za pobjedu. Ako nemogu sportski pobjediti cz kojoj bodovi ne trebaju onda nek se puse... pa sta ako jednu ili dvije sezone neigraju u nlb ligi. nije igro ni siroki pa su se opet vratili...
POSTO JE KLUB SA MALOG KALEMEGDANA U TESKOJ FINANSIJSKOJ KRIZI,BOSNA NEK SKUPI STO JE MOGUCE VISE NOVCA DA PLATI ZA POKLON POBJEDU!ANGAZOVAT SVE TAJKUNE PO BIH DA SE SPASI NEKAD VRLO CIJENJENO IME U JUGOSLOVENSKOJ KOŠARCI!
U poslednjem kolu dolazi C.Zvezda..pošto Zvezdi bodovi ne trebaju,mozda i poklone pobjedu,kad vec nije Partizan..katastrofalno..zasluzena dioba poslednjeg mjesta..
Da li je neko mozda ocekivao drugaciji ishod?Mozda u domenu naucne fantastike!
Ovaj najzanimljiviji tekst ste ostavili za komentiranje. Hvala!
Ajd nek i Bosna jednom zijani.