Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igro co\'ek most wanted
Zijo Blekić ima ovakvu S klasu.HZ
Jedna od ljepsih voznji autoputem. Ne vidim neke rizicne situacije. Americka posla, pih neka dodju na autobahn u Svabiji ahahahah
Samo na mjesec dana oduzeta dozvola? Ovakvoj budali treba zauvijek zabraniti da sjedne za volan
USA policija ide na akademiju, a nasa u Cevljanovice na koridu.
hahaah...ovo je prava policija, cica ih iz helikoptera ima ko na dlanu. Nasoj mozes pobjec sa onim tasovim kecom ocm...al naravno ameri su glupi mi pametni...
Mene su isto skinuli sa helikopterom ali nisam isao 110mph nego negdje oko 90mph u zoni za 60mph. Otisao na sud i sudija mi prepolovio kaznu u pola :)
glupa crncuga
sta ti znas moj mufijuz, mislim da je za tebe i golf trica stroj o kojem sanjas zato i ne podnosis ljude koji vozaju makinje, zato ga je ciko i kupio da ga stisce u suprotnom kupio bi kantu koju i ti vozas.
@pasa gore jes a glavni konzumenti su seljacine....
IDE \"S KLASA\" KO ZMAJ:::POJEO IH SVE.......MECKA JE MECKA
Kada ce nasa policija postici ovaj nivo profesionalnosti ?
@mufljuz otkad imaju dovoljno love a mos mislit kod nas koliko bi ih bilo za drustveno korisni rad ali cener je cudo
Otkad cestovna patrola leti zrakom? Ovako policija treba da radi. Svaka cast US drotovima.