Zanimljiva objava
72

Policija Orlanda "istražuje" krađu na takmičenju u NBA zakucavanjima

F. Z.
Giannis Antetokounmpo i Aaron Gordon (Foto: EPA-EFE)
Giannis Antetokounmpo i Aaron Gordon (Foto: EPA-EFE)
NBA All Star vikend u Chicagu večeras će biti završen utakmicom između ekipa Giannisa Antetokounmpa i LeBrona Jamesa, a sinoć su održana takmičenja u vještinama, pogađanju trojki i zakucavanjima.
Najviše pažnje privuklo je takmičenje u zakucavanjima, a mnogi misle kako je košarkaš Orlando Magica Aaron Gordon pokraden u finalu. Pobjedu je na kraju odnio košarkaš Miami Heata Derrick Jones Jr.

Gordon je u finalu preskočio Tacka Falla koji je visok 226 centimetara i zakucao, ali je od sudija dobio svega 47 bodova.

"Preskočim preko čovjeka koji je visok 226 cm i šta dobijem? Samo 47 bodova? Ma dajte, pa šta radite? Osjećam da sam trebao imati dva ova trofeja, a ja nemam nijedan. Mislim da više neću učestvovati", rekao je Gordon nakon takmičenja.

Policija Orlanda našalila se nakon takmičenja i na zvaničnom Twitter profilu objavili su poruku:

"Planiramo kontaktirati policiju Chicaga da istraži kako je Aaron Gordon pokraden na takmičenju u zakucavanjima prošle noći", napisali su, a svoj komentar dao je i šef policije iz Orlanda.

[TWITTER]1229084464057405441[/TWITTER]

"Naša početna istraga nakon pregledanog snimka jasno otkriva da je Aaron Gordon pobijedio na takmičenju", napisao je šef policije Orlanda - Orlando Rolon.