Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed gigantu.
nesto mi je drag, k\'o da mi je iz kuce.
PONOS JABLANICE!
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
KLOC
pratite Mirzine utakmice u direktnom prenosu na 4 fudbal .com
e, javite kad bude i zavrtanje sarafa!!!
Pisaće se o njemu još, sigurno. Samo da se adaptira koji mjesec i dobiće on svoju minutažu. Mirza je vrijedan čovjek i veliki radnik, prošao je on u sportskoj karijeri svašta, izboriće se sigurno za bolji status.
Mene brine da li je Dzeki danas uredna stolica, dal\' se mnogo napinjo il se samo izvuklo. Ocekujem odgovor po hitnom postupku
Je\'l se Dzeko nadigao da gleda kao sto je obecao?
mirza je poture, nevira
bravo mirza ubicoooo:))) REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINAAAAAAA
BIG M, MT3, MTV !!!!! MIRZA TELETOVIC PONOS REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE
ja sam se zaljubila u Mirzu nakon one trojke u gruziji i onog motherfucker poteza nakon istog
zakuco ko kakva baba :) zezam se, u svijetu ovolikih majmuna super je zakuco bez straha, napredovace on vremenom samo polako
ma sve je lijepo sto je americko, pitaj mirze i nba i muzika i ovaj comp na kojem kucam i filmovi i gradovi i priroda i pornjava...to je centar svijeta a mirza zivi americki san i bice strasan, bravo majstore.
Trebo si im tablu razvalit!