Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim majstore!
Bravo.
Vobra!
Svaka cast Jusufe.Covjek poceo trenirati kosarku sa 16 godina a 5 godina poslije NBA.Pravi fenomen.O njemu ce ameri film da snime:)
DOBARRRRRRRRRRRRR
dobar Nurkic, dobro ce nam doci u repki!
Bravo Juka, a Faried leti leti....
Bravo Juka.Ziv i ZDRAV nam bio,,
Bravo Juka.Ziv i ZDRAV nam bio,,
OVO SU POENI I ZA SVOJU ZEMLJU BOSNU I HERCEGOVINU
Kad je muka djesi Juka
Pretjerana osobna higijena može uzrokovati LBM. Higijenska hipoteza tvrdi da nedostatak ranog izlaganja infektivnim agensima u djetinjstvu te kasniji nedostatak izlaganja helmintima u odrasloj dobi povećava susceptibilnost alergijskim bolestima[1]. Nedostatak izloženosti ovim agensima sprječava tijelo da razvije odgovarajuće alergene i autoimunosne odgovore.
Bit ce ovo duga sezona....
Dok zemlja grca u ghovnima vi se bavite nekakvim nurkićima,teletovićima i slično.Alaselamet.
gurman eto ti je izvlaci iz govana, meni se to ne radi jer nemam posla a i ne mogu ga dobiti
ma jebi se i ti i problemi jedi govna