Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako odbijemo Teletoviceve koseve, skokove i 2 asisitencije, 20 razlike za Island ko kuca! Klupa nam je tanka, sve neki poletarci, a ostali bljesnu u 2 napada i onda sve pokvare u 5 minuta. Realno, bez Zeke Wrighta, Djedovica i Nurkica smo donja liga europske kosarke.
Lave
Tuzla, svaka čast, poruka Fukarama, nađite one policajce koji vam nisu dozvolili da postavite zastavu Palestine i j..... im sve živo!!
koji to romi nisu dopustili?? koji je razlog te zabrane?? mamu im bemje!
Na 5 metara od mene momci postavili Izaelsku zastavu i u sredini preko Davidove zvijezde SS i pored zastavu Palestine, kad priđoše 3 bilmeza govore "skidajte to", inače se ne psujem , al' njima j.... sve živo!
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
MIrza je pravi direktor i vođa repke. Respect majstore
Jest to sve stoji, Ali je Mirza mala maca za Edina Bavcica, koja je ono gromada od kosarkasa bila. Visina, pokretljivost, ulazak pod kos, mirna ruka, odbrana, ma sveeee je nas edo imao osim Kosarkasa :))
Bravo Teletoviću Bošnjače, osvjetlao si obraz nacije. Bosna i Hercegovina pobijedila u inat Ustaškom nacisti Princu Eugenu Savojskom i četničkom fašisti Kragujiu, koji je poslije trijumfa nad Velikom Britanijom napisao ovdje da će nas Island kod kuće pobijediti. Evo mi i Island razvalili u inat svim unutrašnjim i vanjskim neprijateljima Bosne i Hercegovine. Smrt unutrašnjim i vanjskim neprijateljima Bosne i Hercegovine. Živjela Bosna i Hercegovina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)