Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je prava prilika da se vidi da li ce doci i 10% od onoga koliko ih je docekalo prosle godine kod vjecne vatre. Sad kad im treba dati podrsku.
Dajem punu podrsku momcima i sretno im aBd, ali sumnjam da ce podrsku dati onaj ko treba jer nema prilike da se ukrade koji dinar, a ni da se "operu" pare.
Kako su na lijepi ko curice!!! Hajmo svi zajedno do medalje...JUUURRRRIIIISSSSS....
Jeboe pa ja ne mogu da vjerujem da ove suge od politicara ne mogu dat pare djeci . Pa kako pobjede na izborima nije mi jasno . Istu suplju prosipaju 20 godina ocel se ikad narod otrjeznit ovdje
nazalost nece nikada
OVE MOMKE BI BILO GREHOTE NEPODRZATI
@PretobomV EBES PRAVOPIS,CUVAJ ZDRAVLJE☝