Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denveru fali jedan igrač koji će biti nosilac igre, trentno bi to trebao biti Galo ali mislim da je on nije na tom nivou, koliko god dobro odigrao u napadu, njegova loša odbrana to često anulira. Nurkiću brate, samo sabura, najbitnije je da si ti svjestan koliko vrijediš i da ne gubiš samopouzdanje, a oni novinarčići nemaju šta drugo nego pisati nebuloze...
Teletovic dobiva sve vecu minutazu,i dize svoj prosjek,sve je bolji i bolji. Jusufa opet jebe trener,nadat se da ce biti bolje,treba imati strpljenja,dobar je on igrac.