Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako onaj stipanovic puca slobodnjake.......jeli ikada on pucao slobodnjake na treningu..........pa onako ni djeca ispred osnovne ne pucaju direkt u obruc, lopta pri sutu nema nikako lucnu putanju prema kosu...............uvjek puca direkt prema obrucu.....GLEDALI ONAJ TRENER IKAKO KO KAKO PUCA SLOBODNJAKE PA DA IH BAREM OPOMENE.......NIKAD GA VISE ZVATI U REPREZENTACIJU.
joakim noah za sirotinju
Očigledno si prvi put gledao Stipanovića kako baca slobodne. To znači da nisi nikad prije gledao reprezentaciju. Nije sve u bacanju slobodnih, ima nešto i u igranju odbrane i skoku ispod koša. To je za tebe već malo teže štivo.
Pisi propalo
Jbo ti njegov roster od 2 igraca