Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraća se u formu NAŠ BOŠNJAK!
seri teletovica nije vise interesantan pisite o MUSI GORDICU KIKANOVICU TO SU PONOS BH
seri tebe majmune nezahvalni
.ebe se Mirzi šta anonimusi misle o njemu. Čovjek igra košarku i od nje zarađuje za svoju familiju. Od Bosne ništa nije dobio već samo svojim radom i trudom. Tako da komotno repku može ostaviti iza sebe.
sretno ti bilo,,,,samo guraj,,,, , a komentari.... tipicno balkanski milion puta ucinis,,,jednom ne mozes i zaboravi se ono prie
Odjednom svi mrze Mirzu zbog klixovog loseg prevoda.Samo trpaj Mirza,vratices se ti u formu.
Bravo Mirza,bit ce ovo jos bolje.Povraca mi se od ovih komentara tipa je li upoznao Phoenix I sl. Ljudi su uzeli sebi previse za pravo da ga prozivaju a ne znaju koliko je on dao sebe za ovu repku.Bit ce ovo bolje kralju nas, ne zna ovaj nas narod kako je prezivjeti plucnu emboliju,pa stati ponovo na teren.
A ti znaš kako je prezivjet emboliju i stat na teren? To da mu je bio glup komentar o upoznavanju Feniksa stoji. Mogo je sutjet i to je to. Od ovog kako sad igra ne može gore tako da nema druge nego da ostane isto ili bolje. Ako Morris ostane povrijeđen, sigurno će Teletović dobit veću minutažu. Ali po svemu sudeći ne radi se o ičem ozbiljnom i mogo bi zaigrat već iduću.
Nazalost meni bliska osoba je morala sve to prozivjeti, tak da ne bih nikome to poželjela. Ma bilo sta da je izjavio kao razlog da nece igrati , nasi bi docekali na nož.Hvala njemu za sve sto je dao ovoj reprezentaciji, a i ja sam vala bila ponosna kada komentator tokom prijenosa spomene nasu lijepu, da barem imamo vise Mirzi. LP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo Mirzaa
Kao sto smo rekli, mali veca minutaza, jos koja utakmica i bice vrhunski