Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one sto bulazne da ce Bosna opet biti u vrhu evropske kosarke: Olimpija Milano, odnosno sadasnji naziv (zbog sponzorskih razloga) AX Armani Exchange Olimpia Milan ima u ovoj sezoni budzet od 25 miliona evra, od toga 12 miliona evra dolazi od 200 spoznora! oko 3 miliona dolara dolazi od prodaje ulaznica (13-180 evra) 2 miliona dolara dolazi od tv prava, prodaje dresova, suvenira...i oko 8 miliona evra dolazi od Armanija koji je glavni sponzor
Dakle, najjeftinija ulaznica je 26 maraka, dresovi su 50 evra (100 maraka) Kod nas su ulaznice za tekme KK Bosna 5 maraka pa je Skenderija prazna, a nas covjek ne bi nikad kupio orginalan dres za 100 maraka vec bi cekao da se pojave kineske kopije od 10 maraka...a o sponzorima, sta reci? Ko ce da bude sponzor? Cevabdzinice i buregdzinice?
MRZIM BOSNUUUUU!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Mladost nije pobijedila, nego poderala Bosnu
Nažalost, tako je. Srozali su jedan od najtrofejnijih klubova i nikoga nije briga da se stanje popravi. :-(
Bratunac pored KK Bosna nidje veze....