Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ccc...ta bečka gospoda...
...jesi vidio mu.da u kolicima da ih nosi...:-) nego dje nam je Dino Merlin i ostala muzicka elita...jel iko zna jel oni ista u svom zivotu prate osim sto hodaju po biejlom svijetu i kupe novce od dijaspore lopatom :-)))
@ares..i ja sam se vec pitala gdje su to sve nase "zvijezde", ne samo pjevaci, nego i fudbaleri xD svi se usutili...sigurno pobjegli, muka im gledati demonstrante po gradu..tako nekako..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo i Zoka dijelio pravdu...
Imao sam prilike videti tog istog Predina i na drugim košarkaškim utakmicama. Pošto je u veoma bliskim odnosima za gradonačelnikom Ljubljane eto ima privilegiju da sedi uz samu liniju košarkaškog terena . Njegove gestikulacije i prostačko ponašanje su odraz same ličnosti i ovaj dogadjaj nije nimalo slučajan. Sramota kako za njega tako i za čoveka koji mu je dozvolio da bude u mogućnosti da se ovako vandalski ponaša. Drugačije bi se on ponašao da je stvarno "lačni Franc".
Al' ga saši da valja...
https://www.facebook.com/notes/zoran-predin-official/opravi%C4%8Dilo/735768043114988
Ovo se zenama nikad ne bi dogodilo
Ko je taj?
Sacuvaj nas boze od srpske pravde i hrvatske kulture!
jest....za tebe su kalesijski zvuci
Hehehe sacuvaj me boze srpske pravde i hrvatske kulture!
Hehehe sacuvaj me boze srpske pravde i hrvatske kulture!
Hehehe sacuvaj me boze srpske pravde i hrvatske kulture!
Neka si ga mlatnuo Zoka, ruka ti se pozlatila!
Primitivac bijedni...
a ko je zoran predin?
nije uopste bitno sto je udario sudiju,mozda je to ovaj i zasluzio...ali predin nikad nije bio neki pjesnik a jos manje muzicar....frajer je samo iskoristavao komunisticke prilike u yugi i po nacionalnom kljucu se provlacio.....znaci ako bi dovodili u studio iz hrvatske da gostuje arsen dedic,iz srbije bora corba,morali su naci nekog i iz slovenije......a posto nije bilo nikog drugog daj predina
HEBO MAJKU VAMA SRBIMA NIKO NE VALJA...
i UPRAVO JE SUPROTNO, BIO JE UMJETNIK A OVIM JE SVE USRAO, NESTO KAO BORA CORBA....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lačni franc u akciji
Ko je taj pjevač? Hudiči Slovenc!
http://www.youtube.com/watch?v=4ZizddICr2A