Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mariijuana@ odakle ti da ja nmg odgovoriti s moba?
Žao mi ga jer mi zaista djeluje kao dobar čovjek, ali otkaz je trebao dobiti prije 10-ak utakmica kada je imao i Bledsoa i Knihgta zdrave, a nizao loše rezultate..
bledsoe i knight ne zna se ko je vise skrt ne bi majci dao
@papciseljaciout Za Knighta se može vezati ona narodna da je kao krava koja daje 20 l mlijeka i na kraju se gicne i prospe sve..:). Bledsoe je bolji jer je on tip igrača koji uzme loptu kad je najpotrebnije i završi akciju, najčešće ulaskom pod koš.. Nešto fali u Phoenixu, jednostavno osjetim da igrači ne daju sve od sebe, tj. trener nije izvlačio ono najbolje od njih.. Mislim da je Chandler najbolji primjer toga..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislite Phoenix otpušio trenera? 😄
klixovci serem vam se na vasu aplikaciju
i ja