Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel' ovi ikad pobijediti!?
Na zapadu ništa novo
Mirza dobre partije pruža,ali opet mora sve sam da radi,sinoć je morao sam da uzme loptu i teške suteve da uzima,zato je i ostao na 11 poena jer niko u ekipi ne da loptu,svi su sebicni,a mali Booker ne bi dodao lopte pa da sve izgori,totalno loša ekipa.Mirza bori se,gledaj sebe,kao što i ostali rade,ionako pratimo tebe a ne Phoenix.Odlicna sezona,samo tako nastavi.
Svaka ti je na mjestu, ova ekipa ne zaslužuje Mirzu, ali kad već mora tamo igrati, treba gledati sebe, kao i svi drugi.
Mali Brooker je sinoc razvalio budalo
Phoenix je samo kanta za napucavanje koš razlike, kakav je to tim najbolje govori činjenica da je rookie Devon Booker najjači igrač :-D Mirza pokazuje dobru igru, ali iskreno mislim da ga trener mrcvari sa ovom "off the bench" taktikom, mislim da bi igrao mnogo bolje i jače da kreće u startnoj petorci.