Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav pakash od čovjeka je ovaj Perkins,bez imalo respekta prema Jordanu iznosi lično mišljenje.Jordan kada je igrao i harao parketima ovaj brisao sline i nosio siper.Respekt treba imati prema veličinama kakav je Jordan,bez obzira kakvo lično mišljenje bilo.
@bolcung Pa nije ni rekao da je los igrac bio, samo da je ko covjek 0 bodova. A i upravu je, dokumentarac je cista arogancija......
A ko je Kendrik Perkins?
@CendlerBing košarkaš
Gledaj crnje kako ga mazi i lijepo mu govori kao na nekom pocetku gej por nica. Jordane hebi me molim te!
Dans pored ovih zvijeri na terenima Jordan bi bio samo iznadprosjecan igrac i to je sve! Jamesu nije niko ni do koljena!
Bordan je Tito ljudino. Kakav lebron
Teško bogami. Onako igrati i to još prije 20 i kusur godina.
Dosadni su vise,naravno svako ima svog favorita, al brojke govore u Jordanovu korist
@peter parker Ako ces po brojkama, nije onda najbolji invidualni igrac. Jordan je Jordan.
@peter parker Koje brojke? Pa Kareem Abdul Jabbar ima bolje brojke, da ne idemo dalje od njeg eto..
A jesu dosadni vise sa ovim ko je najbolji, najbolji ne postoji! Svaki igrac u svom vremenu se prilagodi na igru koja se trazi i samo na osnovu talenta i truda mozes traziti boljeg. Kako neko moze znati kako bi se Jordanov talenat i pristup uklopio u danasnju igru ili Lebronov u tadasnju? Mozda bi Jordan bio jos bolji danas!? Jedna je istina a to je da je Jordan podigao kosarku na jedan veci nivo i isto i njenu popularnost!
perkins je reko da je i harden bolji od currya svih vremena tako da ne znam sto objavljujete ovu skroz nebitnu izjavu
100% tačno
Hahaha ma mozes mu se samo na..
Margnizirani likovi, Jordan je reko da nije htio igrat sa Isiah isto ko sto nije htio ni Larry Bird, Magic Johnson itd. A Jerry Krause je otpustio trenera koji je osvojio 6 titula da bi pokuso da pokaze da je on zasluzan za titule a ne igraci. Jordan je milion puta ponovio da ne bi mogo bez Pippena.
Uvijek bio smece od covjeka i kurcopusac.
Sta se desava u zadnjih mesec dana? Kakva je ovo propaganda protiv Jordana?