Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Panter ostaje u Partizanu, plačite dušmani!
ma covjek vidio s kakvim mentolima ima posla pa prihvatio prvu ponudu haha
---Pola plate će mu otići na porez ---- To je taj sleng klasičnog sisača nargile sa bradicom kojem ponudis neki posao, a on kaže " ma bježi neda mi se pola mi plate ode na troškove goriva"
Fascinantno je koliko para Vučić gura u Partizan i Zvezdu što košarka što fudbal... eto jednog samo igrača milion i po eura godišnje... ali je zato sirotinja sretna kada odu na utakmicu gledaju Partizan protiv Berlina, Barcelone itd.. nema veze što se jede burek iz pekare svaki dan
A plus sto i u fudbalu i u kosarci ti klubovi imaju ogromne dugove pa kada Vucic odleti ili zatvori pipe onda ide katastrofa.