Odbijena žalba Cibone
0
Partizan i službeno osvojio NLB ligu
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po tome Zoran Supko i slicni \"vasi\" novinari nebi mogli biti ni portiri na BHTV-u ! Ja Turaka jes im drago koda su Ligu prvaka osvojili a ne NLB ligu hahahaha
zao mi vladislava majera - dzukela! placamo ga da bude neutralan, bar kad su u pitanju timovi van bih, a on \"stasau\" otvoreno navija za cibonu .... sramota!
ŽALILA SE I BARSA....
SVE PARE OD ŽALBI DOBIJA POBJEDNIK....HAHAHHAAHAHAHAAHAHAH,AJMO,PA SE JOS ŽALITE,I JOŠ,I JOŠ,I JOŠ...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA...........
Naravno da je zasluzeno, zar je bilo dileme? Mogu ovi da se zale koliko hoce ali Partizan je sampion. www.worldofbasketball.org
ROZIC I DALJE KONTA DA JE CIBONA DOBILA,HAHAHAHAHAAH
E,A ONAJ ROZIC NIJE NI VIDIO KOŠ...HAHAHAHAHAHAH,AJD OPET...
DALEKOMETNO TRIPUCALO-DUSAN KECMAN
PO TISUCU PUTA ZA V.MAJERA-CRNO BIJELI SVIJET,CRNO-BIJELI SVIJET...
MOZES DA NAM PUSIS V.MAJERU,MAJERU,MAJERU....MOZES DA NAM PUSIS USTAŠO,USTAŠO...
TO KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...........
Vrijeme se pocinje racunati od trenutka kada igrac primi loptu, a ne kada napusti ruke onoga sto izvodi, tako da je moguce dati kos za 0.6 sekundi.
Kos je neregularan jer se na terenu nalazilo desetak ljudi, i sudija je po svim pravilima trebao zaustaviti utakmicu, isprazniti teren (cak i dosuditi tehnicku gresku klupi cibone zbog ulaska na teren) pa nastaviti utakmicu !! Jedina je sreca da su hravti osteceni inace,da je bilo obrnuto sad bi godinama slusali price o ugrozenosti srba, ustasko-dzihadskoj zavjeri, ceo svet je protiv srpskog naroda ... ovako ce se \"nebitna\" utakmica neke \"nebitne\" NBLige brzo zaboravit !!!
MAJERU,MAJERU,P..... GA MAJERU TI I MAMA I TATA ZAJEDNO
Mislim da je Cibona 100% oštećena i da su sudije oštetile Cibonu, mada me boli GUZlCA i za Partizanom i za Cibonom. Tačnije, puca mi KURČlNA, ali onolika gomila ljudi na terenu, pa je sve ličilo na cirkus a nikako na košarkašku utakmicu.