Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teletu dali vecu minutazu.Jesu ali u stali
Opet se necu ustajat u 4 da gledam...
Ne budim se ni ja nikad u ta doba, ali ujutro pogledam na rojadirecta, sacekas openload link i gledas bez skidanja i budjenja.
Sretno mirza
opet o ligamantima (mnozina). prednji je krizni ligament. A ukupno ih je u koljenu 4 (prednji krizni, zadnji krizni, i 2 sa vanjskih strana po jedan). e sad hoce li doci neki ortoped da ovo procita?
On je promjenio prezime u USA.Sad se preziva Beefetovic
Beef je govedina.
@rosko vealetovic
Mirza je igrac sa fenomenalnim suterskim predispozicijama...sa vecom minutazom dolazi zasigurno i vise poena...bice zanimljivo pratiti i gledati....sve najbolje legendi BiH kosarke.
ejes ti legenda koja nezeli da igra za reprezentaciju svoju