Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Breka je uvijek bila poznata po dobrom basketu,i vrhunskim kosarkasima.Zasluzili su da se ovo igraliste uljepsa ,kako bi mogli vjezbati nase nove nade👏👏bravo!
Pola Breke trenira basket, eto ti Musa primjer.
Lijepo je vidjeti malu i veliku raju,kako s osmijehom cekaju otvaranje 😊 nadam se da nece vandali unistiti,i da ce ovo igraliste donijeti nove talente!Samo naprijed Centar!
Biiih sinoc ovdje.Bas je lijepo i moderno i mlade generacij ovo stvarno i zasluzuju
E da su Pisonja i Zuga imali ovaj teren, sve bi se drugacije zavrsilo.
Ovo volim covjece ! Treba biti na svakom cosku u BiH, i za fudbal i za kosarku... A nije toliko ni skupo koliko je korisno za nase drustvo, realno.
lijepo je cuti za sve sto se obnavlja i gradi u svom gradu, ovo me posebno raduje jer pruza djeci priliku da druzenje i sport, nadam se da nece vandali unistiti. Trebalo bi nekako zastiti ovo.
@vlado.nine A šta si ti konkretno uradio za ovaj grad,svoje naselje ...?
@vlado.nine A šta si ti konkretno uradio za ovaj grad,svoje naselje ...?
Odlicno za ove mlade ljude, jer trebamo brinuti o njima, ipak su oni nasa buducnost.
Uvijek je najljepse bilo igrati i nogometa i kosarke tamo negdje pred aksam, kad sunce mine i raja se okupi pa onako u smjenama igramo a onda se i poneka mama odnekud pojavi, zove "hajde aksam je" a tebi milina "evo samo jos malo" ... Ne bi otisao sa terena nema te sile...
Sve pohvale za udrzenje i Opcinu Centar jer pruzaju mladima priliku i uslove da kvalitetno provode svoje vrijeme, mozda bas na ovim obnovljenim terenima sada igra neki buduci vrhunski kosarkas ;)
Svaka cast na ovakvim terenima se radjaju igracine. Samo da vandali i razni paraziti ne uniste ovo.
Jako lijep gest...samo da nasa omladina to i koristi i da cuvaju...samo naprijed sa sportom.
Jako like gest...samo da nasa omladin to i koristi i da cuvaju...samo naprijed sa sportom.
Prelijepo je vidjeti opet mlade ljude sa loptama u rukama i na terenu. Divno! Svaka cast!
Sreca se ne mozeeee platiti!!Hvalaaa Centar,hvalaaa svima koji su nam obnovili i uljepsali igraliste ispred haustora😍😍😍😍 samo mi znamo koliko nam to znaci!!💪🏀🏀
@Djevojcica a ja sam zivio odmah gore iznad Konzuma, lijepa je Breka, samo da rijese pse, to mi je bila nocna mora svako jutro kad sam isao na posao.
Centar za primjer kako se radi ,maknuli raju od kompjtera i igrica... :D Vidimo se na terenu!!
Kad bi svi radili ko Centar gdje bi nam bio kraj