Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opcina Centar podrzava odlicne projekte i ideje.Sport je jako vazna karika u nasim zivotima i super da se iznade mogucnost da se pomogne
Evidentno je da Opcina Centar maksimalno u skladu sa svojim mogucnostima pomaze ovakve sportove,ulaze u bolje uslove treniranja,daje maksimum od sebe da nikome ne okrene leda.I opet se nade neki ker kome to ne odgovara,kome je iznos mali,ko pljuje po ovome i slicno!Pa majku mu gdje ste vi bogatuni pa da pokazete kako se treba posao raditi i da vam se divimo svakom koraku i ljubimo stope kojima krocite Ha Ha Ha kakvi mamlazi!
Vratimo stari sjaj ,onakav kakav je nekad bio za kosarku,i tekme koje smo gledali u Skenderiji!Lijepa vijest na ovaj dan💪💪Hvala nadleznim koji ulazu u sport i vracaju nadu u bolje sutra!
Mlade nade,i sport u ovom gradu svi trebamo podrzati!Opcina je dokazala da svojom finansijskom pomoci i podrskom stoji uz sportiste i da na nju uvijek mozemo racunati,sto je za svaku pohvalu!👏👏👏
Sport treba podrzavati i u njega maksimalno ulagati.To je za dobrobit nase omladine i nase buducnosti.Nema tu skromnosti
Kakvi idioti i maloumnici zive i postoje nekad me je tacno strah s kim vazduh dijelim!Primitivna stoka ce u svemu sto se uradilo,makar se spasio neciji zivot,naci zamjerku i reci sto nisi pustio tog i tog da umre!Kakvi seljaci majko moja
Sve je u onih famoznih 10% Odlazeći i korumpirani KOS-ovac Ajnadžić je svjestan da uskoro odlazi sa funkcije na dugogodišnju robiju zbog kriminala sa tenderima, zapošljavanjem i drugih aferima i lopovluka!
@Antiboot Evidentno je da Opcina Centar maksimalno u skladu sa svojim mogucnostima pomaze ovakve sportove,ulaze u bolje uslove treniranja,daje maksimum od sebe da nikome ne okrene leda.I opet se nade neki ker kome to ne odgovara,kome je iznos mali,ko pljuje po ovome i slicno!Pa majku mu gdje ste vi bogatuni pa da pokazete kako se treba posao raditi i da vam se divimo svakom koraku i ljubimo stope kojima krocite Ha Ha Ha kakvi mamlazi!
Praksa koju Opcina Centar redovno provodi,a uz to je i realizovala brojne projekte iz oblasti sporta.Svaka cast!
Lijepo da se poklanja pazna razvoju sporta i da se stanje u ovoj oblasti nastoji poboljsati,bilo bi dobro da i drugi nivoi vlasti pruze finansijsku pomoc klubovima.
Drago mi je da je i ovaj klub dobio podrsku opcine koja ce olaksati njegov dalji rad i motivirati clanove da se nastave baviti sportom i postizati dobre rezultate.
Veoma pohvalno da imamo ovakva ulaganja i da se stvaraju bolji uslovi za bavljenje sportom i sportski odgoj mladih.
Opcina koja se zalaze za razvoj sporta i sportista.Veliko bravo!
ati majke cuj 8 hiljaaaaadaaaaaaa
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Opcina nastavlja dobru praksu da podrzava sport, svaka cast na tome.Uz podrsku svih nivoa vlasti KK Bosna moze da bude mnogo uspjesnija.