Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bilo dobro za regionalnu kosarku, bas me zanima sta ce odluciti na Skupstini ABA Lige, 24 maja, posto narkodilerski drzavno-politicki projekat nije zadovoljan finalnom serijom i trazi da se ponovi, prijeti istupanjem iz lige, taman na njegovo mjesto moze da uleti Oly.
@akademskigradjanin3 pitanje je koliko je dobro, jer bi se vec unaprijed znalo ko ce osvojiti ligu...
@AdinSuarez zna se unaprijed ali bi vidjeli kvalitetnu kosarku, i ulazak Olimpijakosa ne poremecuje ulazak regionalnih klubova u Evroligu jer Oly ima A Licencu. U svakom slucaju je bolje gledati Olimpijakos nego Krku, Zadar, Igokeu, Mornar, FMP, Megu...