Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.bala ih Evroliga u du.pe... Pobjedis ih sve redom sa najmanjim budzetom u ligi i najboljim navijacima u Evropi i nedaju ti A licencu... sramota...
Euroliga je svakako sranje od košarke
Također, želimo pune dvorane...a hoces li jos mozda da ti ga jedan crnac zguza!!!
Prvom covjeku Euro lige se naj.ebem mamare,onako,bez licence!Hebala mu onako sve po spisku puna dvorana Beogradske Arene sa sve dvoranom Pionir!
Pa je li oni gledaju utakmice Partizana!!!!
dobar potez, ne trebaju ovi seoski klubovi u euroligi
bullshit!!!
Ovo ne kontam fakat... ljudi toliko jaki sve, odaziv sve, oni ne daju licencu... kome ce je dati... Sky Linersima iz Njemacke... dammit, svasta....
Stabilni klubovi iz Poljske,Njemacke i Francuske?!?!?!?!?Fuj bagro smrdljiva!Nemozete ni primirisat Partizanu!To je institucija!Fuj!