NBA doigravanje
4
Oklahoma City prvi finalist
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najbolji odraz situacije u nasem drustvu. Broj komentara na vijest iz vrhunskog sporta trenutno 3, a daj Boze da se popenje na 10 do kraja dana. Ali zato broj komentara na raznorazne izjave raznoraznih politicara i vjerskih vodja, svaki put preko 150-200. Potpuno poremecen sistem vrijednosti i moralnih normi u ovoj drzavi. I sto je najgore, nacionalisticke komentare i prepucavanja vode klinci koji bi sutra trebali da budu nosioci socijalnih i drustvenih aktivnosti u drzavi. Kud nas NATO nije napalmom gadjao , umjesto humanitarnom pomoci. JAD
Sa ovom ekipom Oklahoma bi mogla biti u samom vrhu narednih godina, premladi su,a Durant jede malu djecu
Bravo Durantula
Mirza Teletovic je spreman za NBA !!!!!!!
ludo a periklo i brko: mozete komotno pisat vi vijesti umjosto ovih degena sa sa-klixa. ljepse se cita, fino napisano.
@BRKO Nisam ni mislio da ce da prate NBA uzivo, ali bice snimci, bice \"pracenje\" preko klixa i to. Strucnjaci su tek dosli na svoje kad je Dzeko sjeo na klupu u MC. Onda nisu morali ni da gledaju utakmice, a znali su sve :)
@Periklo Ne vjerujem, u sitne sate kad su utakmice NBA, oni gledaju pornice zbog nedostatka seksa. Ne vjerujem da ce se odreci urednog masturbativnog zivota da bi pratili Mirzu u Netsima.
@BRKO Vidjeces promjene ako Teletovic predje u NBA. Odjednom ce je svi pratiti. Isto ko sto danas prate MC. Bice veci strucnjaci u kosarci nego su danas u fudbalu.
\"a zviždaljka nije prestajala fućkati\"\" Opet ti de.bilu novinarski izmisljas izraze.
OKLAHOMA CITY THUNDER