Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sut 9 od 21 iz igre, ali kad pogledas video i procitas naslov dobijes utisak da je bio "odlican" a ustavri i nije, ok partija nista vise ni manje
stvarno ima previše bijelaca inače džanan aka Johnny- što bi rek'o spiker je dobar
Luka Doncic je bio sretan sto su ga uzeli Dallas Mawericks jer oni imaju dobro iskustvo sa evropskim igracima, odmah su mu dali priliku da igra i ostavio fenimenalan utisak. Dzanan nije imao te srece. Nazalost, procenat igraca koji se izdignu iz G lige da postanu zvijezde u NBA je vrlo mali, ispod 5%. Ja mu zelim svu srecu ali mozda ce imati bolju priliku ako uspije promijeniti klub.
Da ali opet ima vecu sansu da naredne sezone zaigra u NBA kako treba, bilo koji klub, ako bude ove godine aktivno igro u G lizi, nego da udze ponekad po 1 ili 2 minuta i isto toliko koseva po utakmici zabije za Netce.
On je u rosteru od Brooklyna Netsa , ovi igraci vecina nije ni draftovana sto su u NBA G .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)