Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od domaćih igrača, Kikan mi je jedan od najdražih, a od stranih, pored Đedovića još gotivim i Luku Dončića, a u NBA Jokića i Šarića.
Đedovic je Emir kusturica broj dva ebem ga u materi
@SkinheadSA ja sam ti otac jel se tako sa ocem priča u onu mamu ti moro sam kilu sperme svršit da bi te napravio bolje da sam u šaku izdrkao
kikanovic kolko da u napadu toliko primi u odbrani.naravno to znaju treneri inače bi igro u realu a ne u albi.djedovic je zavrsio sa BiH,u njemačkoj nema dvojnog drzavljanstva osim za djecu rodjenu u njemačkoj poslije 2000 g.
ja se jos uvijek nadao da ce zaigrat. onda ne kontam tu cijelu furku oko njemackog drzavljanstva zasto je uzimao, mogao je poslije zavrsetka karijere.
Kad smo kod đedovića, hoce li igrat za nas ili ne? Jel se rijesilo pitanje sportskog drzavljanstva ili opet cekamo na 5 do 12 ili 12 i 05.
Kikanovicu kapa do poda ,a Dzedovic smece izdajnicko !!
nije on smece, on je reprezentaciji posudjivao svoje pare kad je bilo potrebno. moje misljenje je da je on glup i da nije shvatio da gubi nase drzavljanstvo uzimanjem njemackog
Koga zanima njemački igrač Đedović?!?