Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po pravilu izbaciti u niži rang.
A neuron is an electrically excitable cell that receives, processes, and transmits information through electrical and chemical signals. These signals between neurons occur via specialized connections called synapses.
ko ovo prati
Članak ko da je pisao neki košpičar iz prvog reda.
Ako he izbace Igokeu, neka ugase ligu, dosta blamaže. Krenimo od nule, od 1996.
Pošaljite juniore, ionako su sve amaterski klubovi
Sta imas reci za Sparse koji redovno izbacuje dobre igrace koji imaju najbolju skolu kosarke u BiH
Neka Laktasenko napravi svoju ligu Svakako ce biti kaznjeni od Evropske kosarkaske ogranizacije pa mogu slobodo igrati Rudonjinu ligu :):)
Igokea najvece ruglo koje se ikad pojavilo u Bosanskohercegovackom sportu...Dovoljan dokaz da na dresu nose zastavu "Republike Srpske"
A što je ruglo? Je li Republika Srpska dio BiH? Kada već jednom odlučite šta hoćete, onda javite.Ne treba nikom Dodik pored vas što razbijaju BiH bez problema.