Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve manje i manje minuta dobija ali ga je realno iritantno gledati jer je jednodimenzionalan igrač ali evo ovdje se je malo trzno bio je brži nego prije.
Covjek nece da igra za BiH. Cemu svakodnevno promoviranje? Ima i drugih igraca, kosarka je svjetski sport.
@pipo4ever4 Upravo on se nije htio odazvati pozivu. A dokaz da se igrac pita je i mnostvo NBA igraca koji igraju za svoje zemlje. Usput, mnogo skuplji od Nurkica. Da ne duljimo dalje, covjek nece da igra, odrekao se dresa i to je istina. Steta je jer igra vrlo dobro ovu sezonu.
hajd dobro a koji su to svjetski sportisti iz BH koji su uspjeli da se takmice sa drugim vrhunskim sportistima : ev ja sad nako iz glave:teletovi(bolestan),dzeko,pjanic,dzumhur i koga jos mozemo za top klas nabrojat
bravo za Nurkica, vi Bosanci nemate boljeg...dok ne stasa jos malo Musa, e taj ce biti novi Drazen
Jordan na aparatima.
Zašto Nurkić ima malu minutažu? Da nije neka povreda u pitanju?