Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G. Nurkic je veliki gospar: 1. Ne stidi se ko je i sta je, 2. Ne boji se to istaci, 3. Ima veliko srce sto je dokazao bezbroj pota, 5. Kada se pojavi s majicama Srebrenickog cvijeta ili heroja Armije RBiH dusmani ga razapinju ali on se samo nasmije 5. Hvala mu sto je takav, 6. Da nas je Bogdo vise takvih...
@ophodzatm87 Jest vas teško kupit', to je čudo jedno. I Fikret se isto tako ponaša, rodila ga majka. Ne stidi se, ne boji se, sve što ima ostvario je mašući kostima svojih najmilijih. Kad se pojavio s majicama, popljuvali su ga dušmani i htjeli da razapnu. Sad radi s malinama i ventilatorima, brine čovjek za svoju zemlju i svoj narod. Heroj naš. Gazija. Ljudina. Hvala mu što je takav. Treba ga j*bat da se razmnoži.
jesi to sam skonto
kakve veze oma sevdalinka sa islamom i ramazanom? odrastao uz ramazanske emisije sa hajaaaata
Zacepi Nurkicu. Svaka ti trazi batinu.
Tako je ljudino nasa. Na svakom mjestu promovisat i sirit ljepotu nase drzave!
Respect 👏
Bosanceros
Sto nas ovi sumari prate nemogu izgleda bez nas,idi te na vase portale stace te na nasima jesmo li vam toliko interesantni.
Sevdalinka je prava motivaciona pjesma za trening.
kako su mi genijalni ovi "no liferi" sto cekaju vijest o nekom sportašu/slavnoj licnosti, i pisu "eeee a kad si donirao za Bosnu"... prvo kome da donira, nasoj vlasti mozda za jos jedan red respiratora... drugo, njegove pare, sto se mene tice moze ih spaliti...
BiH voli samo ko je otisao iz nje.
Koliko je odigrao za nacionalni tim bih utakmica?
Jozefe, ba, šalji tene Ademu!
ALO CARE, PLATI JARE
Ove članke o nostalgičnoj dijaspori čitam isključivo dok u blizini imam wc šolju 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
ee moj Jusufe....
Kralj 💪😁
Kada bude slobodan neka se oglasi da Teletovic i otac ne rade onu elektranu i zlo na rijeci. Hvala